NL taal EN taal

Expat huisvesting Antwerpen

Ben je als expat op zoek naar huisvesting in Antwerpen? Uit ervaring weten wij dat dit een overweldigende en tijdrovende bezigheid kan zijn. Wij hebben reeds veel expats geholpen in hun zoektocht naar een geschikt appartement, we weten dus precies hoe we het proces zo snel en efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen.

 

Bepaal de huurperiode

Wij verhuren voor korte en lange termijn, de kortste huurperiode is 1 maand. Is jouw verblijfsduur niet gekend? De overeenkomst is maandelijks verlengbaar.

Bepaal het budget

Afhankelijk van het budget kan je ervoor kiezen om een studio of een appartement te huren, een appartement biedt meer ruimte en is bijgevolg ook duurder dan een studio.

Bepaal de buurt in Antwerpen

Onze appartementen en studio's zijn gelegen in het centrum, het ene gebouw dicht ligt bij het Centraal Station, het andere bij de haven, nog een ander biedt dan weer een zeer vlotte verbinding met snelwegen,...

De reservatie, hoe lang op voorhand een appartement reserveren?

In de meeste gevallen is 1 maand voordat je van plan bent een appartement te huren in Antwerpen voldoende. Wij bieden flexibiliteit, de contracten zijn maandelijks opzegbaar of verlengbaar, bijgevolg beschikken we enkel over een volledige lijst met beschikbare appartementen voor de komende maand.
De beschikbaarheid voor de andere maanden verandert voortdurend.

De huurovereenkomst

Indien je een appartement wenst te reserveren, na een eventuele bezichtiging, zullen we jou een huurovereenkomst toesturen per mail. Wanneer je de huurovereenkomst ondertekent, wordt de volgende vergoeding betaald:

Uiterlijk bij aanvang van de overeenkomst dient te worden betaald:

Sleuteloverdracht

De sleutels worden in ontvangst genomen op de locatie van het huurappartement. Bij aankomst verschaffen we de nodige uitleg en daarnaast bieden we ondersteuning tijdens het verblijf.

Onze appartementen en studio's voor expats

©2024 appartementen-antwerpen.be