Op zoek naar een appartement te huur voor een expat?

Ben je op zoek naar een appartement te huur in Antwerpen voor een expat? Uit ervaring weten wij dat dit een overweldigende en tijdrovende bezigheid kan zijn. Nadat we reeds vele bedrijven hebben geholpen in hun zoektocht naar een geschikt appartement voor een expat of buitenlandse werknemer, weten we precies hoe we het proces zo snel en efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen.

 

Bepaal de huurperiode

Wij verhuren voor korte en lange termijn, de kortste huurperiode is 1 maand. Is jouw verblijfsduur niet gekend? De overeenkomst is maandelijks verlengbaar.

Bepaal het budget

Afhankelijk van het budget kan je ervoor kiezen om een studio of een appartement te huren, een appartement biedt meer ruimte en is bijgevolg ook duurder dan een studio.

Bepaal de buurt in Antwerpen

Onze appartementen en studio's zijn gelegen in het centrum, het ene gebouw dicht ligt bij het Centraal Station, het andere bij de haven, nog een ander biedt dan weer een zeer vlotte verbinding met snelwegen,...

De reservatie, hoe lang op voorhand een appartement reserveren?

In de meeste gevallen is 1 maand voordat je van plan bent een appartement te huren voor een expat in Antwerpen voldoende. Wij bieden flexibiliteit, de contracten zijn maandelijks opzegbaar of verlengbaar, bijgevolg weten we pas de volledige beschikbaarheid van de volgende maand een maand op voorhand.

De huurovereenkomst

Indien je een appartement wenst te reserveren, na een eventuele bezichtiging, zullen we jou een huurovereenkomst toesturen per mail. Wanneer je de huurovereenkomst ondertekent, wordt de volgende vergoeding betaald:

Uiterlijk bij aanvang van de overeenkomst dient te worden betaald:

Wanneer de expat intrekt

Als de expat intrekt, worden de sleutels in ontvangst genomen op de locatie van het huurappartement. Bij aankomst verschaffen we de nodige uitleg en daarnaast bieden we ondersteuning tijdens het verblijf.

Onze appartementen en studio's voor expats

©2018 appartementen-antwerpen.be | Tel: +32 494 34 28 99 | Mail: xvd@apartmentsantwerp.com