Gemeubelde appartementen in Antwerpen te huur

Gemeubelde studio's in Antwerpen te huur

We bieden gemeubelde studio's centraal gelegen op de Paardenmarkt in Antwerpen.
De studio's bevinden zich in een gerenoveerd gebouw, op wandelafstand van Centraal Station, Rooseveltplaats, winkels en supermarkten.
Elke studio is modern ingericht, met ofwel een woon/slaapkamer ofwel met een duplex met slaapkamer. De studio's hebben uiteraard ook een volledig ingerichte keuken, een afzonderlijke badkamer met bad of douche en breedband internet verbinding.
De oppervlakte is tussen de 40m2 en 60m2.

Met een studio in de Tolstraat, nabij het modehart van Antwerpen, beschikt u over een uitstekend uitvalsbasis om de stad te verkennen.

Of wilt u liever een moderne studio huren in hartje Antwerpen?
Dan zijn de studio's aan het St. Pietersvliet met zijn leuke restaurantjes en pittoreske straatjes in de omgeving zeker een aanrader.
In de zomer is het er leuk vertoeven op de gezellige pas heraangelegde Sint Paulusplaats waar u kunt genieten van de vele terrasjes.
Het trendy eilandje met als absolute blikvanger het in opbouw zijnde MAS (Museum Aan De Stroom) is om de hoek.

Al onze gemeubelde studio's zijn uiterst geschikt voor tijdelijk verblijf in Antwerpen. Expats voor kort of lang verblijf zijn steeds welkom.

Onze gemeubelde studio's zijn net en comfortabel. Wilt u ruim wonen in Antwerpen, weet dat we ook gemeubelde appartementen te huur aanbieden.

Bekijk het stratenplan van Antwerpen voor de precieze locatie van onze appartementen en studio's.

 

studio Paardenmarkt
Mooi ingerichte gemeubelde studio's op de Paardenmarkt.

Pas gerenoveerde comfortabele studio's te huur. We hebben telkens 2 studio's op het gelijkvloers, de eerste en tweede verdieping, en 1 studio op de derde verdieping.
Deze studio's worden door ons niet meer aangeboden

studio in de Tolstraat
Nieuwe studio's voor tijdelijk verblijf in Antwerpen.

Gemeubelde studio te huur in Antwerpen met een geschikte uitvalsbasis om de stad te verkennen. Met een verblijf in de Tolstraat ben je op de perfecte locatie.
Je treft er een pas gerenoveerde en smaakvol ingerichte studio. Mooi gemeubeld is deze geschikt om te huren voor expats met kort of lang verblijf.

Nieuwe studio in de Tolstraat
Gemeubelde studio te huur Antwerpen.

Pas vernieuwde studio op de 3de verdieping in het pand in de Tolstraat -nabij de Nationalestraat- waar we nog 3 gemeubelde studio's te huur in Antwerpen aanbieden.

Studios in Sint Pietersvliet
Sint Pietersvliet Antwerpen gemeubelde studio te huur voor korte termijn.

De gloednieuwe studio's bevinden zich in de dit pand in een zijstraat van de Orteliuskaai, vlak bij het "eilandje" en de Grote Markt.
Ze bieden een uitstekende verbinding tot snelwegen en uiteraard zijn winkels en warenhuizen net zoals openbaar vervoer op wandelafstand.

Studio tegenover stadspark
Gemeubileerde studio tegenover het stadspark.

Nieuw gerenoveerde studio op het gelijkvloers op een dynamisch locatie nabij het centraal station en de diamantwijk in Antwerpen.


Home | Gemeubelde appartementen | Gemeubelde studios | Huurprijzen | Antwerpen | Contact

©2017 appartementen-antwerpen.be